×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 251

Obvestilo o cestnih zaporah povezanih z evropskim prvenstvom v gorskih tekih na Veliko plan

Zaradi izvedbe 16. evropskega prvenstva v gorskih tekih na Veliko planino, bo dvakrat kratkotrajno moten promet na regionalni cesti Godič – Stahovica, za promet bo zaprta cesta od Stahovice do Svetega Primoža, posebna prometna ureditev pa bo veljala tudi na lokalni cesti Kranjski Rak – Marjanine Njive – Mačkov kot.


Kratkotrajni zapori ceste Godič – Stahovica

Zaradi prireditve sta predvideni dve kratkotrajni, približno 15 minut dolgi prometni zapori na regionalni cesti Godič – Stahovica, in sicer na razdalji od Eko resorta Godič, do križišča za Kamniško Bistrico (odcep Sv. Primož).

Zapori bosta izvedeni:

  • od 7:30 do 7:45 in
  • od 11:15 do 11:30

Organizatorji se vsem voznicam in voznikom ter tudi drugim udeležencem v prometu, že v naprej zahvaljujejo za strpnost in razumevanje, obenem pa naprošajo, da dosledno upoštevate navodila organizatorjev in redarske službe.

 

Zapora ceste Stahovica – Sveti Primož

Začasen prometni režim bo v času prireditve veljal tudi na cesti Stahovica – Prelesje – Sveti Primož, ki bo v dopoldanskem času zaradi prireditve zaprta za ves promet.

Ker proga teka do Prelesja poteka po cesti, bo ta dan dopoldne veljala POPOLNA ZAPORA CESTE IZ STAHOVICE PROTI SV. PRIMOŽU, zato dostop z avtomobili na to območje NE BO MOŽEN.

Cesta od Stahovice proti Svetemu Primožu bo v času tekmovanja zaprta za ves promet, parkiranje ob omenjeni cesti pa ne bo mogoče oz. dovoljeno, zato vam svetujemo, da pridete pravočasno, svoja vozila pa parkirate v Stahovici oz. njeni bližnji okolici.

Seveda ste vabljeni, da tekače spodbujate tudi ob progi, obenem pa vas prosimo, da na celotni trasi proge dosledno upoštevate navodila redarjev in varnostnikov, v času tekmovanja pa predvsem na noben način ne ovirate tekačev pri teku.

Seveda bomo zelo veseli, če si boste tekmovanje ogledali in spodbujali najboljše evropske gorske tekače, vendar vas naprošamo, da na dan tekmovanja svoje vozilo pustite na parkiriščih v okolici Calcita oz. na mestih, kamor vas bodo usmerili redarji. Prosimo vas, da tudi ob progi upoštevate navodila redarjev in ne ovirate tekmovalcev. Psi naj bodo ta dan resnično na vrvici.

Začasna sprememba prometnega režima – popolna zapora ceste na Veliko planino

Predlagatelju Klub Gorskih tekačev Papež se zaradi športne prireditve “16. EVROPSKO PRVENSTVO V GORSKIH TEKIH”, dovoljuje izvesti začasno spremembo prometnega režima – popolno zaporo.

Začasna sprememba prometnega režima – popolna zapora se bo izvedla na: lokalni cesti Kranjski Rak – Marjanine Njive – Mačkov kot, in sicer, v soboto, 8. 7. 2017, od 6. do 16. ure.

Dostop bo načeloma možen zgolj do urejenih parkirišč na Ravneh, dokler bodo to dopuščale kapacitete parkirišč.

Organizatorji 16. evropskega prvenstva v tekih na Veliko planino se vam že v naprej zahvaljujejo za strpnost, razumevanje in dosledno upoštevanje navodil spremstva in redarjev.